Design en Win


Vrijdag 31 augustus 2018 overhandigde Bas Krikke van Verbunt hockey dé unieke, speciaal door Aerographics ge-airbrushte, customized bucket aan Lieve Verhoeven; winnares van de Goalies Only win-actie ‘Design een helm en win ‘m zelf’. Nogmaals gefeliciteerd Lieve. Veel plezier en succes ermee!!

De winnende helm wordt werkelijkheid. Verbunt hockey heeft ‘m geleverd en Aerographics heeft ‘m gedemonteerd, ontvet, geschuurd en nogmaals ontvet. Dan in de primer en lichtjes geschuurd… Volg hieronder het proces.


‘Design een helm en win ‘m zelf’ leverde niet alleen verrassend veel inzendingen op, maar ook verrassend veel goede inzendingen. Creatief, stijlvol, leuk, indrukwekkend, goed bedacht, of gewoon mooi! De jury had er een flinke kluif aan, maar uiteindelijk gaf het verhaal bij het design van Lieve Verhoeven (keepster HC Tilburg MB1) de doorslag. Ze schreef:
“Ik heb deze helm ontworpen in de clubkleuren van HC Tilburg met het logo van HC Tilburg. Op de zijkant staat het logo van Stichting Gijsje Eigenwijsje. Gijsje was mijn vriendje en hij is op negen jarige leeftijd overleden aan hersenstamkanker. Gijs betekende heel veel voor mij. Het aapje is het logo van de stichting en was het lievelingsknuffeltje van Gijs. Gijs heeft deze stichting zelf bedacht en ik doe er nog steeds alles aan om geld in te zamelen voor de stichting zodat ongeneeslijk zieke kinderen een weekje weg kunnen in 1 van hun 3 vakantiehuisjes en weg zijn van alle zorgen rondom de ziekte.”