Honderd tegendoelpunten typeren tweede seizoenshelft Waddinxveen

GRATIS GOALIES ONLY FLEECE EN MUTS VOOR KEEPER EVERT TEN WOLDE
vanwege dit fragment van hockey.nl / woensdag 8 mei.

18-04-2019: Hockey: Waddinxveen doelman Evert ten Wolde: Schiedam

Honderd tegendoelpunten typeren tweede seizoenshelft Waddinxveen

Dat de heren van Waddinxveen na achttien speelrondes in de Tweede Klasse meer dan honderd tegentreffers om de oren hadden gekregen, was een gedachte waar niemand aan het begin van het seizoen rekening mee hield. Toch is het de harde werkelijkheid. Het elftal staat puntloos onderaan en kreeg tijdens de afgelopen speelronde acht doelpunten tegen waardoor zij nu 107 tegendoelpunten hebben.

Meer dan honderd keer kon keeper Evert ten Wolde de bal uit zijn doel vissen. ‘Voor de honderdste keer gepasseerd worden is heel pijnlijk’, klinkt de goalie van Waddinxveen teleurgesteld. De pas 18-jarige keeper kreeg gemiddeld zes goals per wedstrijd om zijn oren. ‘Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.’ Dat de honderdste treffer eraan zat te komen, wisten Ten Wolde en zijn teamgenoten.

Dordrecht tekende afgelopen zondag voor de historische tegentreffer. ‘Het vermoeden dat het zondag kon gebeuren was er, maar de teleurstelling was niet minder groot.’ De sluitpost had gehoopt dat hij het moment nog een week of twee uit kon stellen. Ondanks de mentale uppercut blijft Ten Wolde strijdlustig. ‘Ik haal energie uit de ballen die ik wel pak. Ik hou er meer tegen dan dat ik er door laat.’

NOTE VAN DE REDACTIE.

Beste Evert,
Neem contact op met goaliesonly (info@goaliesonly.nl) voor een hart onder de riem. In de vorm van een gratis Goalies Only fleecedeken en de one and only GO muts natuurlijk!

Ook iets vets gezien? Tip ons op info@goaliesonly.nl